Saturday, December 4, 2010

Esi sveicināta Kolkata! (pēc vecā nosaukuma - Kalkuta)

Pirmā doma, ierodoties Kalkutā – gaiss te tiešām nedaudz labāks kā Delhi, tas priecē. Burzma un pīpināšana – tāda pati ;)
Tagad mums būtu jādodas uz savu jauno dzīves vietu, bet kā par „pārsteigumu” no indiešu solītā sameklētā dzīvoklīša nav ne miņas... Par šo jau tikām arī brīdināti iepriekš – indieši apsola visu, bet ar to realizēšanu čiks bieži vien ir. Tā arī mūsu gadījumā, tādēļ kā pagaidu variantam piekrītam apmesties kopā ar citiem jauniešiem, kas ieradušies uz kādu laiku Indijā strādāt vai pavadīt te praksi.
Kāpjam taksī un rādam šoferim mums pieejamo adresi, bet taksists diemžēl nezin, kur tas ir. Meklēšanā tiek iesaistīti visi garāmgājēji un pat policisti ;) Pēc kādas stundas beidzot esam nonākuši galamērķī un sapazīstamies ar jaunajiem draugiem.
Jaunieši te ir sabraukuši no dažādām pasaules malām un ir super draudzīgi un izpalīdzīgi J Dažs labs Indijā jau ir pavadījis 7 mēnešus, cits 5, cits vēl tikai dažas nedēļas. Katrā ziņā pieredzes un stāsti te ir dažādi, pārvsarā jau interesanti un pozitīvi ;)
Noliekam mantas, atvelkam nedaudz elpu un dodamies kopā ar jauno draugu Kaminu no Polijas uz centru – tā tiešām vieglāk, jo viss tiek pastāstīts un parādīts, easy J

2 comments:

  1. Nu, Ķuzīt! :) Biju supera pārsteigta par ziņu sava e-pastā,bet vēl vairāk pārsteigta par jūsu izvēlēto medusmēneša galamērķi! :) Pati vienmēr it kā esmu gribējusi turp aizbraukt, bet tomēr neesmu ar savu otro ES pilnībā vienojusies par šo jautājumu :)
    Lai vai kā, tagad nu es pieksatīšu tavu blogu un gaidīšu jaunus pierakstus :)
    Lai jums tur jauki iet un galvenais - silti :) Maija C

    ReplyDelete
  2. Vakar pa tv noskatījos "Slumdog Millionaire" ... tagad mans otrais Es vēl skaļāk kliedz, ka turp negribās braukt... CEru, ka tu šai robežai esi pāri :)

    ReplyDelete