Tuesday, January 18, 2011

No karietes uz Bollywoodu

Sākoties šim gadam, Ķuzīši vēlreiz izmēģināja prinča un princeses lomas kādā dzimšanas dienas ballītē - šoreiz tā bija par godu bērna 1.jubilejai?! Mūs sapucēja skaistos tērpos, bet pats smieklīgākais bija mana make-up un frizūras sesija...
Indiešu frizieres ieraudzīja gaišus matus un apstulba - dāmas īsti nesaprata, kā ar tādiem lai apietas, un tad nu rūpīgi jo rūpīgi saķemmēja, sasprauda krāsainas sprādzes un ielīmēja mirguļojošas uzlīmes - voila, princese gandrīz gatava ;)

Nākamais solis bija samulsināt grimma dāmas, jo tikko pēc tam, kad pati biju sev skaisti uzlikusi make-up, viņas man saka: "Ej un uzliec kaut kādu grimmu!" ??!! Tad nu pašas ņēmās mani "labot", bet izrādās uz baltas ādas neviena indiešu acu ēna neder - izskatījos pēc pārbiedēta klauna. Un tad nāca risinājums - uz acīm man tika sabērta brūni zeltīta krāsa un uzlīmēti (jā, uzlīmēti ar līmi) spīguļi... bija mazliet jāparaud, jo acis kaut ko tādu nebija iepriekš baudījušas, nevarēju pat lāga tās pamirkšķināt... un atkal - voila, princese gatava :) Jurim gan viss 3x vienkāršāk!
Kad biju kārtīgi izdekorēta, izrādijās, ka mēs ballītē esam ieplānoti kā vakara galvenie varoņi - horeogrāfi mums mācīja deju soļus, ko pēc tam viesiem par prieku dejojām. Deju šovs aizgāja pat tik tālu, ka pasākuma menedžeris mums saka - būs jādejo "ball dance", ko sapratām kā balles deju. Taču vēlāk izrādījās, ka viņš bija domājis savādāku tulkojumu - deju bumbā :) un mūs ielika milzīgā piepūšamā bumbā, uzripināja uz skatuves un šovs varēja turpināties - dejojām solo bumbā... :) Galvenais jau, ka pašiem jautri, ne?
Un tagad pats galvenais - pēc šī pasākuma nākamais sekoja Hollywooda... atvainojos, Bollywooda (Indija taču) - filmējos indiešu TV seriālā „Nimantran”, ko Indijas mājsaimnieces uz ekrāniem skatīs tieši šovakar :) Devāmies uz Tollygunge rajonu Kolkatā, kur izrādās plašu apjomu aizņem tieši dažnedažādas kinopilsētiņas - kā mūsu Cinevilla, tikai par visdažādākajām tēmām :) Mūsu filmēšana notika vietā ar nosaukumu "Moon City" (mēness pilsēta) - fantastiska vieta! Ēkas 3 stāvos telpas bija pārveidojamas par jebko, savukārt dārzā varēja iefilmēt jebkādu vietu, kāda tik scenārijā paredzēta - parks, kalns, ūdens, templis, pļava, utt.
Protams kā jau Indijā, tad pati filmēšana sākās ar vairāku stundu nobīdi - kamēr visas dekorācijas tika uzmontētas un kamēr tika sagaidītas galvenās seriāla zvaigznes ;) Mani pienākumi bija diezgan niecīgi - vairākās epizodēs bija jāpagrozās fonā, jāpasmaida, jāpasaka "čau". Bet fakts paliek fakts - tagad mums ir savs Bollydoodas aģents, gaidīsim nākamos piedāvājumus... ;)

3 comments: